Internetul este un instrument uimitor. Are puterea de a schimba modul în care trăim și începem să vedem acest potențial astăzi. Cu doar câteva clicuri de mouse, puteți urmări știrile, căuta informații, cumpăra bunuri și servicii și comunica cu alte persoane din întreaga lume. Este important pentru Antal Erzebet Zsuzsana PFA să ne ajutăm clienții să își păstreze confidențialitatea atunci când profită de tot ceea ce Internetul are de oferit.

Credem că treburile dvs. sunt ale nimănui altcuiva. Confidențialitatea dvs. este importantă pentru dvs… și pentru noi. Așa că vom proteja informațiile pe care le împărtășiți cu noi. Pentru a vă proteja confidențialitatea, Antal Erzebet Zsuzsana PFA urmează diferite principii în conformitate cu practicile la nivel mondial pentru confidențialitatea clienților și protecția datelor.

– Nu vom vinde și nu vom da nimănui numele dumneavoastră, adresa poștală, numărul de telefon, adresa de e-mail, numărul cărții de credit sau orice alte informații.

– Vom folosi măsuri de securitate de ultimă generație pentru a vă proteja informațiile de utilizatorii neautorizați.

AVERTISMENT

Vă vom solicita atunci când vom avea nevoie de informații care vă identifică personal (informații personale) sau care ne permit să vă contactăm. În general, aceste informații sunt solicitate atunci când creați un ID de înregistrare pe site sau când descărcați software gratuit, participați la un concurs, comandați buletine informative prin e-mail sau vă alăturați unui site premium cu acces limitat. Utilizăm informațiile dvs. personale în patru scopuri principale:

– Pentru a vă facilita utilizarea site-ului prin faptul că nu trebuie să introduceți informațiile de mai multe ori.

– Pentru a vă ajuta să găsiți rapid software, servicii sau informații.

– Pentru a ne ajuta să creăm conținutul cel mai relevant pentru dvs.

– Pentru a vă anunța despre actualizări de produse, oferte speciale, informații actualizate și alte servicii noi de la Antal Erzebet Zsuzsana PFA.

CONSIMȚIRE

Dacă alegeți să nu vă înregistrați sau să nu furnizați informații personale, puteți utiliza în continuare majoritatea paginilor handmadein.ro. Dar nu veți putea accesa zonele care necesită înregistrare.

Dacă decideți să vă înregistrați, veți putea selecta tipurile de informații pe care doriți să le primiți de la noi prin abonarea la diverse servicii, cum ar fi buletinele noastre electronice. Dacă nu doriți să comunicăm cu dvs. despre alte oferte referitoare la produsele, programele, evenimentele sau serviciile Antal Erzebet Zsuzsana PFA prin e-mail, poștă sau telefon, puteți selecta opțiunea care precizează că nu doriți să primiți mesaje de marketing de la Antal Erzebet Zsuzsana PFA.

Antal Erzebet Zsuzsana PFA permite ocazional altor companii să ofere clienților noștri înregistrați informații despre produsele și serviciile lor, folosind doar poșta poștală. Dacă nu doriți să primiți aceste oferte, puteți selecta opțiunea prin care să precizați că nu doriți să primiți materiale de marketing de la terțe părți.

ACCES

Vă vom oferi mijloacele necesare pentru a vă asigura că informațiile dvs. personale sunt corecte și actuale. Puteți revizui și actualiza aceste informații în orice moment la Centrul pentru vizitatori. Acolo, puteți:

– Vizualizați și modificați informațiile personale pe care ni le-ați furnizat deja.

– Să ne spuneți dacă doriți să vă trimitem informații de marketing sau dacă doriți ca terțe părți să vă trimită ofertele lor prin poștă.

– Să vă înscrieți pentru buletine electronice de informare despre serviciile și produsele noastre.

– Odată ce v-ați înregistrat, nu va mai fi nevoie să o faceți din nou. Oriunde te-ai duce pe handmadein.ro, informațiile tale rămân cu tine.

4. CONȚINUT ÎNCORPORAT DIN ALTE SIT-URI

Articolele de pe acest sit pot include conținut încorporat (de exemplu, videoclipuri, imagini, articole etc.). Conținutul încorporat de pe alte sit-uri web se comportă exact ca și cum vizitatorul ar fi vizitat celălalt sit.

Aceste sit-uri web pot să colecteze date despre tine, să utilizeze cookie-uri, să încorporeze technologie de urmărire terțiară și să îți monitorizeze interacțiunea cu acel conținut încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii tale cu conținutul încorporat, dacă ai un cont și ești conectat la sit-ul respectiv.

SECURITATE

Antal Erzebet Zsuzsana PFA a luat măsuri ferme pentru a proteja securitatea informațiilor dvs. personale și pentru a se asigura că alegerile dvs. pentru utilizarea lor sunt onorate. Luăm măsuri de precauție puternice pentru a vă proteja datele împotriva pierderii, utilizării abuzive, accesului sau dezvăluirii neautorizate, modificării sau distrugerii.

Garantăm că tranzacțiile dvs. de comerț electronic sunt 100% sigure și securizate. Atunci când plasați comenzi sau accesați informațiile din contul dvs. personal, utilizați un software de server securizat SSL, care criptează informațiile dvs. personale înainte de a fi trimise pe Internet. SSL este una dintre cele mai sigure tehnologii de criptare disponibile.

În plus, tranzacțiile dvs. sunt garantate în conformitate cu Legea privind facturarea corectă a creditelor. Această lege stipulează că banca dumneavoastră nu vă poate trage la răspundere pentru mai mult de 50,00 de euro în cazul încasărilor frauduloase cu cardul de credit. În cazul în care banca dvs. vă consideră răspunzător pentru 50,00 EUR sau mai puțin, noi vă vom acoperi răspunderea, cu condiția ca utilizarea neautorizată și frauduloasă a cardului dvs. de credit să nu fie rezultatul unei greșeli din partea dvs. și să provină din achiziții efectuate de la noi prin intermediul serverului nostru securizat. În cazul utilizării neautorizate a cardului dvs. de credit, trebuie să vă anunțați furnizorul de carduri de credit în conformitate cu regulile și procedurile de raportare ale acestuia.

Antal Erzebet Zsuzsana PFA protejează cu strictețe securitatea informațiilor dvs. personale și respectă opțiunile dvs. privind utilizarea acestora. Protejăm cu atenție datele dumneavoastră împotriva pierderii, utilizării abuzive, accesului sau dezvăluirii neautorizate, modificării sau distrugerii.

Informațiile dvs. personale nu sunt niciodată împărtășite în afara companiei fără permisiunea dvs., cu excepția condițiilor explicate mai sus. În interiorul companiei, datele sunt stocate pe servere controlate prin parolă și cu acces limitat. Informațiile dumneavoastră pot fi stocate și prelucrate în sau în orice altă țară în care se află Antal Erzebet Zsuzsana PFA, filialele, afiliații sau agenții săi.

De asemenea, aveți un rol important în protejarea informațiilor dumneavoastră. Nimeni nu poate vedea sau modifica informațiile dvs. personale fără a cunoaște numele dvs. de utilizator și parola, așa că nu le împărtășiți cu alte persoane.

PROFILURILE CLIENȚILOR

După cum s-a menționat mai sus, fiecare client înregistrat are un profil personal unic. Fiecărui profil i se atribuie un număr unic de identificare personală, ceea ce ne ajută să ne asigurăm că numai dvs. vă puteți accesa profilul.

Atunci când vă înregistrați, vă creăm profilul, vă atribuim un număr de identificare personală, apoi trimitem acest număr de identificare personală înapoi pe hard disk-ul dvs. sub forma unui cookie, care este o bucată foarte mică de cod. Acest cod este exclusiv al dumneavoastră. Este pașaportul dvs. pentru a călători fără probleme pe handmadein.ro, permițându-vă să descărcați software gratuit, să comandați buletine informative gratuite și să vizitați site-uri premium fără a fi nevoit să completați formulare de înregistrare cu informații pe care le-ați furnizat deja. Chiar dacă vă schimbați calculatorul, nu va trebui să vă reînregistrați – folosiți doar ID-ul de înregistrare pentru a vă identifica.

Ce facem cu informațiile pe care le împărtășiți

Atunci când vă înscrieți la noi, ne furnizați datele dumneavoastră de contact, inclusiv numele și adresa de e-mail. Folosim aceste informații pentru a vă trimite actualizări despre comanda dumneavoastră, chestionare pentru a măsura satisfacția dumneavoastră față de serviciile noastre și anunțuri despre serviciile noi și interesante pe care le oferim. Atunci când comandați de la noi, vă solicităm numărul cardului de credit și adresa de facturare. Folosim aceste informații doar pentru a vă factura produsul (produsele) în Colaborare Directă cu care îl (le) comandați în acel moment. Pentru confortul dumneavoastră, salvăm informațiile de facturare în cazul în care doriți să comandați din nou de la noi, dar nu folosim aceste informații din nou fără permisiunea dumneavoastră.

Angajăm ocazional alte companii pentru a furniza servicii limitate în numele nostru, inclusiv ambalarea, expedierea prin poștă și livrarea achizițiilor, răspunsul la întrebările clienților cu privire la produse sau servicii, trimiterea de corespondență poștală și procesarea înregistrărilor la evenimente. Vom furniza acestor companii doar informațiile de care au nevoie pentru a furniza serviciul, iar acestora le este interzis să folosească aceste informații în orice alt scop.

Antal Erzebet Zsuzsana PFA va dezvălui informațiile dvs. personale, fără notificare prealabilă, numai dacă acest lucru este impus de lege sau dacă se crede cu bună credință că o astfel de acțiune este necesară pentru: (a) a se conforma edictelor legii sau a se conforma cu procesul legal servit pe Antal Erzebet Zsuzsana PFA sau pe site; (b) a proteja și apăra drepturile sau proprietatea lui Antal Erzebet Zsuzsana PFA și a familiei sale de site-uri web, și, (c) a acționa în circumstanțe urgente pentru a proteja siguranța personală a utilizatorilor Antal Erzebet Zsuzsana PFA, a site-urilor sale web sau a publicului.